Het doen van een Winstrol kuur is enorm populair vanwege het eenvoudige gebruik en de snelle resultaten die zichbaar zijn. Veel mensen die nieuw zijn met steroiden kiezen ervoor om als eerste kuur een Winstrol kuur te kopen. Dit vooral omdat deze anabolen soort erg toegankelijk is, makkelijk verkrijgbaar, betaalbaar en levert kwaliteit gains. Een Winstrol tab kuur duurt gewoonlijk 6 tot 8 weken. Winstrol depot heeft meestal een duur van 10 tot 12 weken. Ook is het zo dat de bijwerkingen  minimaal zijn het behoort samen met Anavar en Dianabol tot de lichtste anabolen steroïden. In tegen stelling tot een Testosteron kuur legt het je eigen test aanmaak niet plat. Het onderdrukt alleen je eigen aanmaak, wat na de kuur snel weer hersteld, zonder nodige nakuur.

Winstrol kopen

Winstrol stanozolol is een anabole steroïde die verkrijgbaar is in vloeibare (injecteerbare) vorm en tablet (orale) vorm. Het actieve bestandsdeel  is Stanazolol.  In de Bodybuilding wereld ook wel bekend als Stromba.
In de medische wereld wordt deze steroïde gebruikt voor behandeling van gewichtsverlies en het snel genezen van wonden na een ongeluk. Wil je winstrol kopen voor anabolen gebruik is dit ook mogelijk via de link.
De reden waarom deze anabool tabs zo populair is dat het veel kracht levert. En het resultaat,: droge spiermassa zonder ongewenst vet of vocht. Eigenlijk alleen maar kwaliteitsmassa, die goed te behouden valt na een kuur.
Wilt u Winstrol kopen? bekijk dan onze pagina kopen voor meer informatie.

Periode

De duur van een kuur verschilt of je tabs of depot gebruikt. De normale duur van een tab kuur is 6-8 weken. Depot kun je langer achter elkaar gebruiken doordat het minder zwaar is voor je lichaam.
De duur van een depot kuur is meestal 10-12 weken.

Bijwerkingen van een winstrol kuur kunnen onder andere zijn :

  • Vocht regeneratie (Vast houden van vocht)
  • Daling van Libido (sex drive)
  • Gewrichtspijn
  • Acne en vette huid
  • Toename lichaamshaar
  • Haaruitval

De kans op bovenstaande bijwerkingen zijn echt minimaal. Het heeft ook te maken met je genen en aanleg voor bijv. acne. Bij dosissen tot 50mg wat de normale dosis is zul je niets van deze bijwerkingen merken.
Net als andere Anabole Steroïde wordt het aangeraden om Winstrol niet lange tijd achter elkaar te gebruiken om de lever zo min mogelijk te belasten. Het wordt aangeraden om maximaal 8 weken winstrol te gebruiken.
Op schaal van 1 tot 10 zijn de bijwerkingen in tegenstelling tot andere anabole steroïde 3.
De bijwerkingen zijn in de meeste gevallen niet merkbaar en de bijwerkingen die voorkomen verdwijnen na de Winstrol kuur.
Een Winstrol kuur geeft een eenvoudig te behouden massa. En zorgt voor een toename van de spierhardheid en verlagen van vetpercentage wat resulteert in een harde en droge look.
Winstrol is naast Testosteron de populairste steroïde die wordt gebruikt onder sporters voornamelijk in de Bodybuilding wereld.

Gebruik  in een kuur

Winstrol is vooral geschikt om in een korte periode veel droge spiermassa aan te komen, kracht op te bouwen en tegelijkertijd ook droger en harder te worden.
Het zorgt ook voor een lichte stijging in de aanmaak van rode bloedlichamen wat weer resulteert in een betere conditie en een forse toename in kracht.
Omdat het lever toxisch is mogen  tabs niet langer gebruikt worden maximaal 8 weken. De dosis is minimaal 30 mg tot maximaal 100 mg per dag verspreid over 3 inname momenten. Het beste is om de inname momenten elke 8 uur te doen vanwege de half waarde tijd van 8 uur.
Depot injecteren is ook een goeie optie omdat het je lever minder belast, maar het moet wel elke dag geïnjecteerd worden.
Zowel de injecteerbare versie als tablet vorm dien je elke dag innemen of toe te dienen.
Het is belangrijk om goed te eten tijden een Winstrol kuur. In het geval dat mensen niet hun gewenste gains halen met anabolica, geven ze vaak de anabolen de schuld. Terwijl ze veel te weinig eten om te kunnen gainen.