Algemene info over winstrol
pMisschien is Winstrol het meest bekende middel onder de categorie anabole steroioden. Winstrol kent ook de namen als Stanozolol en Strombo. Dit middel is niet alleen populair om spiermassa te winnen, het wordt ook gebruikt in de dierengeneeskunde om zwakke dieren weer op gezond gewicht te brengen. Veel atleten en bodybuilders gebruiken winstrol om verschillende redenen. Er zijn een aantal in het oog springende positieve eigenschappen aan winstrol pillen

  • Geen oestrogenen bijwerkingen
  • In een korte tijd kun je veel spiermassa winnen
  • Je houdt geen vocht vast
  • Tijdens bulk en cut geschikt
  • Het vetpercentage daalt, en met name rondom de torso

Zoals hierboven al een beetje duidelijk werd, komt winstrol voor in tabletten of pillen. Een andere mogelijke vorm is ook op serum basis. Deze dient geïnjecteerd te worden en heet ook wel Winstrol depot. Dit is een vorm die op waterbasis voorkomt. Ook dit middel is gebruiksvriendelijk voor zowel mannen als vrouwen. Bij vrouwen is het echter wel van belang om voorzichtig te doseren. In tegenstelling tot Anavar heeft Winstrol wel anabolische eigenschappen wat bij hevig en langdurig gebruik bij een vrouw kan leiden tot vermannelijking.

Mensen die op een laagdrempelige manier willen kennismaken met anabolen steroiden kunnen kiezen voor een winstrol pillen kuur. Zo hoef je niet direct te injecteren maar kun je toch profiteren van de buitengewoon fascinerende uitwerking op het lichaam! Een kuur met dit middel kan zowel ingezet worden om vet te verliezen tijdens een cut fase, maar ook om aan te komen in spiermassa.

winstrol-before-after

Gemiddeld duurt een kuur zes tot acht weken bij een man. Bij vrouwen wordt er geadviseerd om veel korter te kuren. Dit heeft een belangrijke reden. Het vrouwelijk lichaam tolereert weinig anabolen steroiden. Een negatief gevolg van te lang en te hoog doseren kan zijn dat er mannelijke bijwerkingen optreden. Deze zijn onomkeerbaar dus pas hiervoor op. Een vrouwelijke dosis is ongeveer 10mg per dag. Een gemiddelde mannelijke dosis is ongeveer 50mg per dag. Veel bodybuilders voeren de dosis met 50mg op vanaf 6 weken. Dit geeft een extra harde en droge look in in de laatste weken van de kuur.

Kuur schema

Een kuur schema van het middel stanozolol oftewel Winstrol moet wel altijd in combinatie met een gebalanceerd dieet en de nodige beweging. Het is geen wondermiddel. Voor mooie resultaten zou een kuurschema gecombineerd moeten worden met een gezond en voedzaam dieet. Voeding bepaalt voor 90% het eind resultaat. Voor informatie over een winstrol kuurschema die past bij uw levensstijl kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Winstrol combineren met andere middelen

Mogelijk wilt u winstrol combineren in een kuur met andere middelen. Veelal wordt Winstrol gecombineerd met Anavar, Deca, Dianabol of Tren. Het wordt echter niet aangeraden om naast orale tabs van Winstrol ook nog tabletten van Anavar hiernaast te gebruiken. Dit vind de lever niet heel fijn. Een kuur met een anabolen steroïde die je dient te injecteren is daarentegen een goede combinatie!